Bel voor gratis advies 020 624 80 01
0 Brugman en van der Zijden bv
Office Supplies van Quantore

Kantoorartikelen worden Office supplies. 

Al meer dan honderd jaar houden wij ons bezig met de verkoop van kantoorartikelen, tegenwoordig door de internationalisering steeds vaker office supplies genoemd. Brugman en van der Zijden levert een zeer breed assortiment. Voor de regio Amsterdam doen wij dat met onze eigen chauffeur. Hij brengt de bestelde Office supplies dagelijks bij onze klanten, ook naar boven wanneer dat gewenst is, u hoeft dus niet met dozen te slepen!  

Office supplies omvat steeds meer producten. 

Office supplies, vroeger kantoorbenodigdheden genoemd, zien wij als alles wat u op kantoor gebruikt. Van paperclip tot cartridge en tegenwoordig ook de facilitaire producten. Dat is een breed assortiment met koffie, thee, suiker, cup-a-soup, maar ook bekers, toiletpapier en schoonmaakartikelen. Het klinkt vreemd maar bier en wijn rekenen wij ook tot Office supplies! 

Office supplies uit voorraad geleverd. 

Uit ons centrale magazijn in Beuningen leveren wij een zeer breed assortiment Office supplies uit voorraad. 24.000 verschillende soorten Office supplies worden vanuit hier dagelijks door ons verstuurd door heel Nederland. Vanuit onze vestiging in Amsterdam centrum, leveren wij in de regio Amsterdam en natuurlijk worden de office supplies hier ook door onze klanten afgehaald.  De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.