Kantoorartikelen Amsterdam van Brugman en van der Zijden
Print Kantoorartikelen Amsterdam van Brugman en van der Zijden

Kantoorartikelen Amsterdam. 

IPADCOVER-IPADSTEUN-IPADHOES COLORLASERPAPIER OPSCHUIMMELK LADENBLOKJE CANONINKT
 
PARKER VULPEN WATERMAN DEVIDER TABBLADEN ONDERVERDELERS FLIPOVERSTANDAARD-FLAPOVER-FLIPOVER INBINDAPPARAAT-BINDAPPARAAT-WIREO-SPIRAALBINDER LEDLAMP-LED-PHILIPS-BESPAAR-5.5W-50WATT-GU10

Bij kantoorartikelen Amsterdam denk je al snel aan Brugman en van der Zijden. Wij worden vaak geassocieerd met kantoorartikelen Amsterdam omdat wij al meer dan 100 jaar in Amsterdam kantoor artikelen verkopen. In eerste instantie was dat een kantoorboekhandel aan de Prinsengracht en vanaf 1930 werden aan de Herengracht kantoorbenodigdheden verkocht.Op 1 augustus 2020 hebben wij onze fysieke winkel gesloten en concentreren wij ons op waar wij het beste in zijn, online en telefonische verkoop met het beste persoonlijke advies.Uiteraard passen wij continue ons assortiment aan, aan de veranderende markt en manier van werken op kantoor. 

Kantoorartikelen Amsterdam zou een goede naam zijn. 

Uiteraard is onze naam Brugman en van der Zijden, maar kantoorartikelen Amsterdam zou eigenlijk wel een goede naam zijn. Vroeger gaf iedereen zijn familienaam aan het bedrijf, tegenwoordig zie je veel meer namen die beter aangeven wat het bedrijf doet. Bij de naam kantoorartikelen Amsterdam, weet je direct waar het om gaat… Maar wij gaan onze naam niet veranderen, na ruim honderd jaar zijn wij ook wat naam betreft bekend in Amsterdam en omstreken. In plaats van kantoorartikelen Amsterdam proberen wij met de toevoeging Kantoorvakhandel Brugman en van der Zijden duidelijk te maken wat en wie wij zijn.   

Zoeken op kantoorartikelen Amsterdam. 

Wanneer op internet gezocht wordt naar de woordcombinatie kantoorartikelen Amsterdam, worden wij wel redelijk bovenaan in de zoekresultaten getoond. Wellicht omdat wij al in een vroeg stadium onze webshop www.BenZ.nl hebben laten maken. De resultaten in Google zijn daardoor ook bij zoeken op kantoorartikelen Amsterdam redelijk goed. Maar ook omdat wij erg ons best doen om onze klanten optimaal te bedienen met een uitstekende service zijn wij een bekende naam in Amsterdam en omstreken. 

Meer pagina’s over kantoorartikelen Amsterdam:

Kantoorartikelen  kantoorartikelen bestellen  kantoorartikelen online kantoorbenodigdheden  |  kantoorboekhandel  | duurzame kantoorartikelen  | goedkope kantoorartikelen  |  kantoor artikelen  |  kantoorartikelen Amsterdam  |  leverancier kantoorartikelen  |  kantoorartikelen kopen  |