Bel voor gratis advies 020 624 80 01
0 Brugman en van der Zijden bv
    • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis verzending (Vanaf €30.-)

Laserprinterpapier

Op laserprinterpapier maakt u afdrukken van de hoogste kwaliteit. Dit papier is essentieel wanneer u afdrukken maakt voor zakelijk gebruik. U wilt immers dat u professionaliteit uitstraalt met uw afdrukken. Voor een ruim assortiment aan printerpapier en andere kantoorbenodigdheden bent u aan het juiste adres bij Brugman en van der Zijden B.V. U vindt onze winkel in Amsterdam of bestelt uw kantoorartikelen via onze webshop.

Waarom laserprinterpapier essentieel is

Wanneer u gebruikmaakt van laserprinterpapier behaalt u de beste resultaten met uw laserprinter. Dit printerpapier is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laserprinter en verschilt daarmee van papier voor een inkjetprinter. Het papier is hard en glad. Het oppervlak is speciaal ontworpen om de hoge temperaturen van de tonerdeeltjes te weerstaan. Hierdoor worden afdrukken scherp en contrastrijk.

Maak morgen al de mooiste afdrukken

Heeft u een nieuwe laserprinter gekocht en wilt u daarvoor het juiste papier gebruiken? Of raakt uw voorraad aan printerpapier op en wilt u dat uw printer geen moment zonder papier komt te zitten? Bestel dan snel via BenZ.nl. Wanneer u uw bestelling vandaag vóór 17.00 uur plaatst, heeft u het laserprinterpapier morgen al in huis. Zeker weten dat u het juiste product bestelt? Of wilt u wat vragen ons assortiment? Bel gerust naar 020 624 80 01 of kom langs in de winkel.