Bel voor gratis advies 020 624 80 01
0 Brugman en van der Zijden bv
    • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis verzending (Vanaf €30.-)

Whiteboard weekplanner

Dankzij een whiteboard weekplanner heeft u altijd een duidelijk overzicht van wat er die week te doen staat. Gebruik het whiteboard voor het bijhouden van afspraken, to-do’s of te behalen doelen. Of houd afspraken van uzelf bij of van een hele afdeling. Een ding is zeker, een whiteboard weekplanner is een effectief hulpmiddel om de productiviteit binnen uw bedrijf te vergroten.

Bestel uw whiteboard weekplanner eenvoudig bij BenZ.nl of bezoek onze winkel

Bij Brugman en van der Zijden B.V. treft u een kantoorboekhandel met een uiteenlopend assortiment. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam, waar u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom bent. Ook is het mogelijk uw whiteboard weekplanner en andere kantoorartikelen online te bestellen via onze webshop. Als u voor 17.00 uur bestelt, heeft u de producten morgen al in huis.

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Welke weekplanner past nu het beste bij uw situatie? Zijn er nog andere presentatiematerialen aan te raden? En welke kantoorartikelen zijn onmisbaar voor uw bedrijf? Wij adviseren u er graag over. Voor persoonlijk advies komt u langs in onze winkel of neemt u telefonisch contact op via 020 624 80 01. Wilt u ons wat vragen? Bijvoorbeeld over onze producten of service? Ook daarvoor mag u ons altijd bellen.