Ruim 100 jaar ervaring in kantoorbenodigdheden in Amsterdam
Print Ruim 100 jaar ervaring in kantoorbenodigdheden in Amsterdam

    

        

Over Brugman en van der Zijden:

Onze geschiedenis begint in 1910 wanneer Brugman’s Machinale Boek- en Kantoorboekbinderij van start gaat op de Prinsengracht 142 te Amsterdam.

In 1933 verhuist het bedrijf naar de Oude Leliestraat 15, waar een winkel in kantoorbenodigdheden en kantoorboeken wordt geopend.

In 1971 nemen Lia Brugman en Niek van der Zijden de zaak over; de naam luidt vanaf dat moment dan ook Brugman en van der Zijden.

In 1989 wordt de winkel uitgebreid met het pand Oude Leliestraat 13. Het assortiment wordt afgestemd op de bedrijfsmatige afnemer.

In 1995 neemt Frank Brugman het bedrijf over.

Per 24 juli 2020 hebben wij onze winkel gesloten en gaan wij alleen door met verkoop per telefoon, e-mail en natuurlijk onze webshop www.BenZ.nl. 

Wij zijn nog steeds een leverancier met de nadruk op de bedrijfsmatige afnemer: wij maken met onze klanten op hen afgestemde kortingsafspraken en netto prijsafspraken en leveren razendsnel een enorm uitgebreid assortiment kantoorartikelen in de breedste zin van het woord. Daarbij horen ook gloeilampen, facilitaire producten als Cup-a-Soup en toiletpapier, maar ook bijvoorbeeld foamboard. Kortom: alles voor kantoor en studio.